A purtat niste pantofi cu tocuri de 12 centimetri o noapte intreaga, dar cand a ajuns acasa a observat ca are o batatura mare la calcai din cauza lor. Nu i-a dat importanta, si mare greseala a facut! E cutremurator ce s-a intamplat cu piciorul ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 23:10

La un eveniment ce impune purtarea unei tinute elegante probabil majoritatea femeilor, daca nu toate, ar alege sa incalte pantofi cu toc.

Acest lucru a fost insa dezastruos pentru Lorraine Burnett, o femeie din Marea Britanie, acum in varsta de 37 de ani. Totul a inceput in 2008, cand ea a optat sa poarte la petrecerea de revelion o pereche de pantofi cu toc inalt de 12 centimetri.

A dansat foarte mult in acea seara, pana la 2 noaptea. Cand a ajuns acasa si s-a descaltat a remarcat ca s-a ales cu o batatura destul de mare si dureroasa din cauza pantofilor.

Nu i-a dat insa prea mare importanta, crezand ca va trece. A intrat insa in panica in momentul in care a vazut ca, dupa 2 saptamani, rana nu se vindeca, asa ca a mers la un control de specialitate.

Timp de 2 ani de zile doctorii au incercat sa trateze rana cu antibiotice si pansamente, fara succes insa. Aceasta s-a infectat, s-a extins si din cauza ei, in cele din urma, Lorraine nu se mai putea deplasa.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

In cele din urma doctorii nu au avut de ales si au fost nevoiti sa ii amputeze piciorul drept, de la genunchi in jos. De atunci, femeia este devastata.

"Inainte ieseam mereu, eram o femeie normala, careia ii placea viata.

De cand mi-a fost amputat piciorul stau mai mult in casa. Acum imi pare teribil de rau ca mi-am dat practic viata in schimbul unor tocuri de 12 centimetri", marturiseste Lorraine.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.