Fetita ei plangea intr-una, de cateva zile, iar medicii i-au spus ca e constipata. Cand s-a uitat cu atentie in pampersul ei, a fost socata de ce a gasi!. "Vreau sa stiu cine e vinovat pentru asta!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 23 aug 2021, 16:40

Femeia a facut tot posibilul ca problema ei sa fie mediatizata, pentru ca alti bebelusi sa nu treaca prin cosmarul acesta.

Michelle Yates nu reusea sa-si dea seama de ce fiica ei plangea de mai multe zile, insa cand s-a uitat mai atent la scutecul ei a facut o descoperire socanta: acesta avea bucati metalice ascutite  in tesatura interioara, care nu erau vizibile in mod obisnuit.

Initial, medicii i-au spus ca durerile fetitei de 5 luni sunt provocate de constipare iar taieturile au aparut pentru ca fata se zbatea mult din cauza durerilor.

Apoi, cand ii schimba pampersul, a facut descoperirea. 

In mod lesne de inteles, femeia a fost revoltata si a luat legatura atat cu producatorul scutecelor cat si cu magazinul care i-a vandut, asteptand o lamurire oficiala.

"Nu vrem despagubiri materiale, insa am dori sa stim ce s-a intamplat, sa fie declansata o ancheta transparenta, pentru ca alti bebelusi sa nu mai treaca prin asta",

a spus tatal micutei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Acesta nu este un incident singular, altele asemanatoare fiind raportate in mai multe zone ale lumii:

 

 

 

Taguri: