Are Ernest un baiat! "Nu mi-ar ajunge toata revista sa spun ce mai face Alex"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 14 nov 2020, 13:45

Ernest, prezentatorul emisiunii „Ochii din umbra”, de la Kanal D, a vorbit pentru TV Satelit despre fiul sau, micutul Alex Leon, care tocmai a implinit doi ani pe 19 mai.

 

Are Ernest un baiat! "Nu mi-ar ajunge toata revista sa spun ce mai face Alex"
Ernest, prezentatorul emisiunii „Ochii din umbra”, de la Kanal D, a vorbit pentru TV Satelit despre fiul sau, micutul Alex Leon, care tocmai a implinit doi ani pe 19 mai.  „Nu mi-ar ajunge toata revista sa spun ce mai face Alex. E fericire, inocenta si energie! Comunica, are gusturi, preferinte.
E o satisfactie sa fii prezent la descoperirile lui, pe care doar un parinte o poate intelege. Nu sta locului o clipa, ca mai toti copiii. Ii place sa-i citim povesti, Pe unele le stie pe de rost, in timp ce citesti iti spune urmtorul cuvant. Nu-l poti pacali”, povesteste Ernest.
Mai multe despre viata de tatic a lui Ernest, puteti afla din cel mai recent numar al revistei TV Satelit.

Nu mi-ar ajunge toata revista sa spun ce mai face Alex. E fericire, inocenta si energie! Comunica, are gusturi, preferinte. E o satisfactie sa fii prezent la descoperirile lui, pe care doar un parinte o poate intelege. Nu sta locului o clipa, ca mai toti copiii. Ii place sa-i citim povesti, Pe unele le stie pe de rost, in timp ce citesti iti spune urmtorul cuvant.

Nu-l poti pacali ”, povesteste Ernest.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Mai multe despre viata de tatic a lui Ernest, puteti afla din cel mai recent numar al revistei TV Satelit.