Iulia Albu a facut-o PRAF pe Oana Roman: "Arata ca o prelata, ca o parasuta a Scufitei Rosii" Ce alte vedete au fost criticate FARA MILA in Joia Mare

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:43

Fashion editorul si-a facut aparitia intr-o tinuta aproape normala, de un roz pal, culoarea anului 2016. Iulia Albu a fost inconjurata de animale, dar care nu au reusit sa o imbuneze.

Iulia Albu a lovit-o fara mila pe Oana Roman care si-a facut aparita in cadrul unui eveniment monden intr-o rochie larga, de un rosu aprins, culoare preferata si de Elena Udrea.

Oana Roman- Doamne, nu mai pot. Are o tinuta inspirata din Scufita Rosie, nu o comentez pentru ca nu merita. Oana e exclusa! De azi, asta e obiceiul. Arata ca o prelata, ca o parasuta a Scufitei Rosii.



Cristina Spatar- a luat un trofeu WOW de la noi mai demult. Are o tinuta ok pentru purtat ceas, e una din putinele vedete care poarta diamante. E ok tinuta, dar e cam pretentioasa, prea fancy pentru restaurant. Trebuia sa renunte la colier ca sa se vada mai bine, primeste nota 9. Are o tintua corecta, dar mai multa atentie la accesorii.

Vica Blochina- tinuta e ok, dar o mareste mult din lateral.

Ii trebuia ceva strans pe talie, o ajuta mult pe ea. Imi place ca e verde tinuta. S-a accesorizat corect, imi place tot. Vica primeste nota 8,7.
Laurette- WOW! E ok o tinuta rosie in intregime, problema e cu accesoriile. Pot deveni pantaloni sport, i se vad genunchii, e cam vulgara si nu inteleg tocurile. Nu o inteleg pe ea. Mda, primeste o excludere.


Vezi mai multe vedete, aici!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.