Dragostea nu are varsta

Ce poate fi mai frumos decat sa fii indragostit si sa traiesti alaturi de persoana iubita? Aparent nimic. Ce se intampla atunci cand in relatia cu partenerul de viata intervine al treilea membru al familiei: mama soacra? "O marit pe mama soacra" este un proiect plin de umor, in care doi soti, care locuiesc sub acelasi acoperis cu mama soacra, doresc sa isi recapete libertatea si independenta.

Insa nu-i un lucru usor sa scapi de mama soacra, fapt pentru care tinerii casatoriti apeleaza la o agentie matrimoniala pentru a-i gasi acesteia un barbat potrivit. De voie, de nevoie, mama soacra va iesi la intalnire cu 3 pretedenti care vor incerca sa o impresioneze, dar mama soacra este o persoana greu de cucerit, prin urmare nu le va usura deloc sarcina.

Intr-un final insa, pretedentii vor decide daca doresc sa ramana sau nu alaturi de mama soacra. Daca va fi aleasa, mama soacra isi va reface viata alaturi de noul partener, daca nu, aceasta se va intoarce sa locuiasca in aceeasi casa cu copiii sai.

"O marit pe mama soacra" este o emisiune de divertisment in care soacra, cel mai temut observator si tanarul cuplu duc o lupta fara perdea, pentru a obtine suprematia in casa.

Totodata vom fi martorii unor situatii inedite, pline de umor si romantism, intrucat ne vom convinge ca dragostea nu are varsta si niciodata nu este prea tarziu sa descoperi fericirea alaturi de persoana potrivita si pana si cele mai de temut soacre, pot fi imblanzite de un pretedent pe masura!

Daca nu v-am convins inca, va invitam sa urmariti "O marit pe mama soacra" in fiecare duminica de la ora 21:30. Atentie, aceasta emisiune nu este recomandata persoanelor fara simtul umorului!