Care este culoarea ta preferata: Culoarea preferata difera de la o perioada la alta. Acum  imi place albastrul.
Hobby-urile si pasiunile tale care sunt: Imi place sa dansez, sa ies si sa ma relaxez cu prietenele mele la film, la shopping sau pur si simplu sa ne vedem sa vorbim. Imi place sa imit voci din desene animate. Ador sa calatoresc!
O amintire frumoasa/ marcanta din copilarie: Am multe amintiri frumoase, calatoream mult, descopeream locuri noi, apoi m-am stabilit in America unde mi-am facut multi prieteni, m-am apucat de lectii de canto si, practic, am inceput sa ma pregatesc pentru ceea ce sunt astazi.
1. Daca nu ai fi facut muzica, ce profesie ti-ai fi ales?
Mi-ar fi placut sa studiez  psihologie. Sau sa fiu medic veterinar. Imi plac foarte mult animalele.
2. Daca ai fi ramas in SUA, cum crezi ca ar fi aratat viata ta?
Nu prea m-am gandit. Nici nu stiu ce as fi facut,  m-as fi apucat de muzica sau faceam modeling. O optiune ar fi fost sa studiez psihologia
3. Esti multumita/ fericita cu cariera ta in Romania?
Sunt foarte fericita, recunoscatoare si multumesc tuturor celor care m-au sustinut in cariera. In primul rand, le multumesc fanilor, care m-au facut cea care sunt astazi.
4. Daca ar veni pestisorul de aur si ti-ar indeplini trei dorinte, care ar fi acelea?
Imi doresc liniste, sanatate si iubire pentru familia mea si pentru mine.
5. Daca fetita ta ar avea voce, peste cativa ani, ai incuraja-o sa cante si sa mearga la show-uri precum KIDSing?
  • Care este culoarea ta preferata: Culoarea preferata difera de la o perioada la alta. Acum  imi place albastrul.
  • Hobby-urile si pasiunile tale care sunt: Imi place sa dansez, sa ies si sa ma relaxez cu prietenele mele la film, la shopping sau pur si simplu sa ne vedem sa vorbim. Imi place sa imit voci din desene animate. Ador sa calatoresc!
  • O amintire frumoasa/ marcanta din copilarie: Am multe amintiri frumoase, calatoream mult, descopeream locuri noi, apoi m-am stabilit in America unde mi-am facut multi prieteni, m-am apucat de lectii de canto si, practic, am inceput sa ma pregatesc pentru ceea ce sunt astazi.


Daca nu ai fi facut muzica, ce profesie ti-ai fi ales? 
Mi-ar fi placut sa studiez  psihologie. Sau sa fiu medic veterinar. Imi plac foarte mult animalele. 

Daca ai fi ramas in SUA, cum crezi ca ar fi aratat viata ta?
Nu prea m-am gandit. Nici nu stiu ce as fi facut,  m-as fi apucat de muzica sau faceam modeling. O optiune ar fi fost sa studiez psihologia

Esti multumita/ fericita cu cariera ta in Romania?
Sunt foarte fericita, recunoscatoare si multumesc tuturor celor care m-au sustinut in cariera. In primul rand, le multumesc fanilor, care m-au facut cea care sunt astazi.

Daca ar veni pestisorul de aur si ti-ar indeplini trei dorinte, care ar fi acelea?
Imi doresc liniste, sanatate si iubire pentru familia mea si pentru mine.

Daca fetita ta ar avea voce, peste cativa ani, ai incuraja-o sa cante si sa mearga la show-uri precum KIDSing?
Maya deja canta, imi stie piesele, a invatat si altele, danseaza, ma imita, e foarte dragalasa. Mai postez din cand in cand pe Internet filmulete cu ea cantand si dansand. Daca va vrea sa cante si sa devina artist, cu siguranta o voi sustine sa isi urmeze visul. Si, bineinteles, sa participe la un talent show precum “KIDSing”.

Cum arata o zi perfecta pentru tine?
Sa fiu cu fetita mea, sa am oamenii dragi aproape, sa fiu linistita. Si bineinteles, am nevoie de energia fanilor mei si de bucuria pe care o simt cand sunt pe scena, in fata lor.