• Cartea preferata: Citesc foarte mult, literatura sud-americana, japoneza, africana. Cu toate acestea, exista o carte la care ma intorc in permanenta :“Jurnalul fericirii” (Nicolae Steindhardt).
  • Filme preferate: Vizionez foarte multe filme; am perioade cand ma uit la 3-4 filme pe zi. Imi place foarte mult ‘Ostrov’,  un film al unui regizor rus, Pavel Lunghin. De asemenea,  am urmarit cu placere “Y  tu mama tambien” (Si mama ta la fel), regizat de Alfonso Cuaron si mai nou filmele regizorului francez Jacques Audiard.
  • Cea mai frumoasa amintire: Aveam 3 ani si ma intorceam cu bunicul meu din parc, de la plimbare; am adormit tinandu-l de mana, pe strada. Mergeam dormind.
  • O intamplare din viata ta care te-a marcat: Am avut parte de atat de multe revelatii in aceasta meserie, de momente extraordinare,  incat … Sunt moment in care, dupa ore intregi de repetitii, se darama bariere interioare pe care nu banuiai ca le poti anula. Fac aceasta meserie pentru a ma cunoaste mai bine.  Rezumand, intamplarea marcanta din profesia  mea este …profesia mea.
O intamplare din viata ta care te-a marcat:
Am avut parte de atat de multe revelatii in aceasta meserie, de momente extraordinare,  incat … Sunt moment in care, dupa ore intregi de repetitii, se darama bariere interioare pe care nu banuiai ca le poti anula. Fac aceasta meserie pentru a ma cunoaste mai bine.  Rezumand, intamplarea marcanta din proefesia  mea este …profesia mea.

O intamplare din viata ta care te-a marcat:Am avut parte de atat de multe revelatii in aceasta meserie, de momente extraordinare,  incat … Sunt moment in care, dupa ore intregi de repetitii, se darama bariere interioare pe care nu banuiai ca le poti anula. Fac aceasta meserie pentru a ma cunoaste mai bine.  Rezumand, intamplarea marcanta din proefesia  mea este …profesia mea.

 

Cand ai avut parte de prima iubire?
- Eram in clasa a 3-a . Dana, avea o voce senzationala, de asta imi placea. “Relatia” s-a consumat la modul urmator: am plecat in excursie o statie de tramvai (statea la o statie de tramvai de mine), tarand dupa mine o sanie si am scos-o la plimbare. Am tras-o cu sania prin cartier. Asta a fost prima mea iubire. 

Cum arata o zi perfecta pentru tine?
- O zi perfecta pentru mine este ca fiecare zi din viata mea. Nu exista zi perfecta, ci fiecare este speciala in felul ei.

Ce te face multumit?
- Sunt perfectionist pana la patologic. Ma simt multumit cand oamenii din jurul meu sunt fericiti.