Teo Trandafir si Mihai Ghita le ureaza romanilor “La multi ani!” de 1 Decembrie!

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:49

De 1 Decembrie, Teo Trandafir si Mihai Ghita le vor spune romanilor, in direct, “La multi ani!”, in editia speciala a emisiunii “Teo Show”.

Teo si Mihai, imbracati in costum popular, sarbatoresc Ziua Nationala spunand “Imi place Romania!” intr-un duet impartasind  valori simple, dar cu adevarat importante.

“Vom afla povesti cu romani talentati, frumosi, care canta si danseaza din tot sufletul. Nu uitam nici de traditii, o batrana vine tocmai din Valea Bistritei sa ne demonstreze ca ce e romanesc nu piere. Batrana care nu a purtat niciodata incaltaminte domneasca, pe care toata lumea o stie de Mamuca opincilor,  ne va arata cum se fac si cum se poarta cu mandrie opincile”, spune Mihai Ghita.



Platoul va rasuna de muzica traditionala si de glumele neaose care ii fac romanului viata mai frumoasa, atunci cand se afla la bucurie, dar si la necaz.  

“Va vom oferi emotii care sa ne ne apropie si sa ne faca sa ne simtim mandri ca suntem romani. Va invit sa ne bucuram impreuna de ziua noastra!”, declara Teo Trandafir.

Dintre invitatii in platoul “Teo Show”, de 1 Decembrie, amintim pe Lidia Buble, care va interpreta piesa ”Simtim la fel” in cu totul alt registru decat ne-am obisnuit, trupa “Maxim”, ale carei “Sarutari criminale” vor
rasuna  pe ritmuri populare,  si taraful Varbilau.

Nu ratati luni, 1 Decembrie, de la ora 16.45, o editie speciala a emisiunii “Teo Show”, in care sa sarbatorim impreuna bucuria de a fi romani!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”