Un manechin international rom concureaza la “Supermodels by Catalin Botezatu!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iul 2022, 03:20

“A fost o proba de rezistenta psihica!”, a declarat Gilbert despre sederea in aceeasi casa alaturi de competitorii lui din show-ul difuzat in fiecare sambata si duminica , de la 21:30, de la Kanal D.

Unul dintre cei mai pitoresti si carismatici concurenti din show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiune difuzata in fiecare sambata si duminica, de la ora 21.30, la Kanal D, este Gilbert Costache (27ani /187 cm/ 80 kg). Gilbert are deja o cariera in industria de fashion – face modelling de noua ani si a lucrat multa vreme la New York, Milano, Istanbul si Madrid.  Cariera sa de manechin international se imbina perfect cu povestea sa de viata, care are toate ingredientele unui film de Hollywood.

Gilbert provine dintr-o familie destramata de rromi- tatal sau, care s-a recasatorit, traieste in Spania. La varsta de 18 ani, Gilbert pleca la Madrid, la tatal sau, unde a lucrat cateva luni in constructii, pe santier, visand sa ajunga fotomodel. In tot acest timp, mama sa lupta singura cu greutatile vietii; in prezent aceasta detine o florarie in Rahova.

La intrarea in competitia pentru “Supermodels by Catalin Botezatu”, Gilbert avea o iubita, Ilona, care locuieste in Zurich.

Dragostea lor, se consuma intr-o relatie la distanta, dar tocmai aceasta iubire “incompleta” l-a determinat pe Gilbert sa participe la “Supermodels By Catalin Botezatu”.

“Am vrut sa vad daca dupa o sedere de cateva luni in casa, alaturi de mai multe fete, mai are rost sa merg mai departe in relatia cu Ilona. Apoi, mi s-a parut mie ca, asa cum suna, cu sublinierea prefixului , inseamna mai mult decat! Fotografii Gabriel Hennessey si Marius Baragan, care faceau parte din juriu si cu care eu deja

lucrasem, chiar s-au mirat cand m-au vazut la selectie”, a declarat Gilbert Costache.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Sederea in casa “Supermodels” a fost, intr-adevar, o experienta memorabila pentru carismaticul manechin.

Fara sa fie o persoana claustrofoba, sederea intr-un spatiu inchis, alaturi de alte 17 persoane care foloseau doua sali de baie, i-au creat un puternic disconfort psihic.

“Aproape ca a fost o proba de rezistenta psihica. La acest stres s-a adaugat faptul ca unii dintre colegii mei au dat dovada de un caracter urat si au jucat murdar”, povesteste Gilbert, profund marcat de aceasta experienta in care i-a lipsit “spatiul personal”.

Probele impuse de exigentul Catalin Botezatu au constituit alte teste de rezistenta psihica si fizica pentru Gilbert Costache: “Catalin este foarte dur, cere foarte mult. Tensiunea care se acumuleaza la un moment dat te face sa clachezi!”, a adaugat acesta.

Nu ratati in fiecare sambata si duminica, de la 21:30, “Supermodels by Catalin Botezatu”, cel mai controversat si intens show al anului, difuzat de Kanal D!

 

Taguri: