Cea mai sexy studenta la Medicina este la “Supermodels by Catalin Botezatu”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 nov 2020, 12:50

Este o apartie de o feminitate si senzualitate tulburatoare si pare abia coborata de pe podium sau desprinsa din paginile revistelor de moda.

Toate aceste calitati se regasesc in Liana Coman, concurenta in show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, difuzat de Kanal D in fiecare sambata si duminica, de la ora 21:30.

 

 

Liana a starnit admiratia baietilor si privirile cercetatoare ale “concurentei feminine” de cum a intrat in casa “Supemodels”. Intr-adevar, oricare dintre colegii sai de show vad in ea o “atacanta de varf” la premiul cel mare: pe langa faptul ca “are acel ceva “, dupa cum s-a exprimat chiar Catalin Botezatu la adresa ei, Liana are si o bogata experienta

ca manechin si fotomodel.

Aceasta zeita moderna a frumusetii care trezeste fantasme si naste invidii se pregateste pentru a deveni chirurg – profesie ce presupune precizie, stapanire si sange rece. “Par foarte linistita, asa cum par toti ardelenii, dar stiti cum se zice: !”, se descrie frumoasa concurenta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Studenta

la Facultatea de Medicina din Targu Mures, Liana a argumentat prezenta sa la “Supermodels” simplu si convingator: “Mi se pare prea anosta si prea sobra viata de student la Medicina si am zis sa o fac ceva mai colorata”.

Dupa cum declara, ii place sa citeasca, sa calatoreasca si sa invete lucruri noi. Stilul sau sofisticat si cosmopolit  este si rezultatul sederii la Paris.

Liana a locuit  un an in capitala Frantei, datorita unei burse.

Pe Liana Coman o puteti admira in show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, difuzat in fiecare sambata si duminica la Kanal D, de la ora 21:30.