Declaratii scandaloase la “Supermodels by Catalin Botezatu!": “O sa-ti dau pila de unghii ca sa ti-o bagi in gat!” Nu pierde marea finala vineri, incepand cu ora 23.00

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Vineri, de la ora 23.00, "Supermodels by Catalin Botezatu" isi va desemna marele castigator, Supermodelul anului.

Cu cat timpul pana la desemnarea castigatorului concursului trece, cu atat razboiul psihologic intre concurenti devine mai aprig.

“Am ajuns pana aici pe merit, nu am avut nicio pila. De fapt, am o pila, dar de unghii. O sa ti-o dau ca sa ti-o bagi in gat! Sa fim seriosi, ai luat castingul pentru ca ti-ai aratat sanii”, i-a spus Gabriela Andradei.

La auzul acestor vorbe, Andrada nu a ramas nepasatoare.

"Zic sa va impacati cu gandul ca sunt in finala! Sunteti invidioase ca eu am un corp bine proportionat, si voi nu", a raspuns la atacul verbal.

Cine a fost desemnat Supermodelul anului veti putea afla maine seara, urmarind de la ora 23:00, la Kanal D, finala "Supermodels by Catalin Botezatu".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.