Duminica, de la ora 20.00: Adina Halas concureaza la emisiunea "Mama mea e cea mai buna!"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Emisiunea "Mama mea e cea mai buna!", difuzata duminica, de la ora 20.00, la Kanal D, va avea o concurenta cunoscuta publicului din Romania: este vorba de fosta prezentatoare TV Adina Halas (33 de ani), mama unui baietel in varsta de 3 ani si jumatate, Serghei.

Povestea ei de viata este mai putin cunoscuta publicului, Adina Halas fiind o prezenta discreta in ceea ce priveste viata personala. In 2011, Adina l-a cunoscut pe Lucian Hugeanu, antrenor de fitness si fost multiplu campion la ciclism.

Intre cei doi s-a legat o dragoste puternica, inca la prima vedere. Dupa ce Lucian i-a cerut mana ca-n filme, a urmat o nunta ca-n povesti. Venirea pe lume a lui Serghei a fost pentru Adina un adevarat miracol.



"Cand mi-am vazut prima oara copilul am avut o senzatie foarte greu de descris… aveam in fata ochilor cea mai frumoasa persoana din lumea asta!", a povestit vedeta.

Perioada sarcinii i-a adus Adinei un surplus de 30 de kilograme, de care a scapat insa prin miscare si un regim de viata sanatos.

In prezent, rolul de mamica este cel mai important in viata Adinei Halas, iar vedeta va face totul pentru a demonstra, la "Mama mea e cea mai buna!", cat de bine se pricepe sa isi educe copilul.
Insa nu intotdeauna deciziile ei vor fi pe placul specialistilor de la "Mama mea e cea mai buna!".

Cum se va achita Adina Halas de sarcinile materne si daca va demonstra ca este un model demn de urmat in aceasta privinta, aflati duminica, de la ora 20:00, urmarind emisiunea" Mama mea e cea mai buna!".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.