Chef Cezar, “sacrificii” culinare de dragul fetelor sale

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:13

Chef Cezar, prezentatorul show-ului “Arena bucatarilor”, de la Kanal D, este nu numai un bucatar desavarsit, dar si un tata model.

Nuu de putine ori in viata abilitatile sale in ale bucatariei s-au imbinat perfect cu preocuparile de parinte si l-au scos din situatii dificile. Acesta a povestit ca in perioada in care fiicele sale studiau in SUA, pentru a fi scutit de anumite cotizatii la fondul institutiei de invatamant, a fost nevoit sa gateasca in cantina scolii pentru sute de elevi.

“Fetele mele au amandoua inclinatii spre arta, cea mare spre pictura, iar cea mica, spre dans.

Imi aduc aminte ca aveam de ales: ori cotizam cu o suma de bani la fondul scolii, ori faceam voluntariat in cantina unitatii de invatamant. Am ales a doua varianta. Prima data mi-am oferit serviciile de bucatar, intr-o licitatie. Stiu ca s-au strans cateva mii de dolari. Dupa aceea, am decis sa fac educatie pentru o alimentatie sanatoasa in scoala. Toate acestea au condus, de fapt, catre cariera mea din Romania”,
a spus Chef Cezar.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Pe Chef Cezar il puteti urmari in fiecare sambata, de la ora 11:00, in emisiunea culinara de la Kanal D, “ Arena Bucatarilor ”.

In editia din aceast weekend, Chef Cezar pregateste delicii spectaculoase, precum piept de rata asiatic si pappardelle cu creveti.