Maine seara, la 21:30,  incepe noul sezon Vacanta Mare –„ Leana s-a intors”: Costel a cucerit-o pe Leana cu „mirosul de beteu” si cu bataia

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

„Permiteti-mi sa ma numesc Elena...” – replica ce a schimbat mersul lumii si a dus la aparitia lui Axinte.

Maine, de la ora 21:30, in primul episod din Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, ii regasim pe Leana si Costel tineri, in chiar ziua in care si-au cazut cu tronc reciproc. Leana il cucereste pe Costel cu insistenta si ochelarii de intelectuala, Costel ii ia mintile Leanei cu aerul glacial, basca pe ochi, spray-ul Napoca si „mirosul de beteu”.

Hai ca te vad ca esti instarit, cu salopeta asta ....lucrezi pe la cooperativa, nu se poate....

Permiteti-mi sa ma numesc Elena... ”, se introduce Leana cu patos.

De fapt, Costel a cucerit-o pe Leana cu mirosul de si cu bataia. Co t oharla se anunta co t oharla inca de pe atunci! ”, spune Mugur Mihaescu despre personajul sau.

Tot in episodul de maine, Leana va avea revelatii dupa revelatii, dupa ce Costel construieste in casa taraneasca o toaleta cu dichis, ca la oras.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Nu ratati maine, de la ora 21:30, premiera noului sezon Vacanta Mare – ”Leana s-a intors”! Aventurile halucinante ale familiei Partag continua sa ne faca sa radem in hohote in aceasta toamna, in fiecare sambata seara, la Kanal D!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16548133/1/media-144075403592455200.jpg