Povestea drobului de sare este cat se poate de reala! Vezi cum s-au gandit niste sateni sa rezolve problema unui stalp care sta sa cada

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 22:35

De mai bine de o saptamana, un stalp batran din lemn, de pe strada Dragos Voda, din Piatra Neamt s-a declarat invins de ani si de gravitatie asa ca a luat -o catinel spre pamant.

Oamenii gospodari s-au tot invartit in jurul lui, mai ceva ca nora si soacra in jurul drobului de sare, i intr un final au gasit solutia- o scara de lemn.

 

Asa se face ca de zile bune bucata de lemn spijina stalpul care devine mai amenintator pe zi de ce trece.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Oamenii

spun ca au inrosit firul la telefonul Romtelecom-ului, proprietarul stalpului buclucas, dar nimeni nu s-a obosit sa vina sa vada minunea care sta sa cada.

 

La numai doua ore de cand echipa Kanal D a filmat stapul cu pricina, in cartier a ajuns si echipa de muncitori care, cat ai zice "cade", au eliminat pericolul din drum! Nu mai conteaza ca le-au trebuit o saptamana sa ajunga la el, la urma urmei e bine cand totul se termina cu bine.

 

Taguri: