DESCOPERIRE INFRCOSATOARE: Nu o sa-ti vina sa crezi ce au gasit niste barbati in timpul unor sapaturi! "Ne temem pentru siguranta noastra"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

Ivan Stefic, primarul unui oras din Croatia, a trait un adevarat soc in momentul in care o echipa de muncitori a facut o descoperire infricosatoare in timpul unor lucrari.

Barbatii au gasit initial ceea ce pare a fi un cap. Ulterior, dupa ce au continuat sapaturile, au dat peste alte parti ce par a forma un corp. Una dintre ele semana inclusiv cu o inima.

In lipsa altor explicatii, primarul inclina din ce in ce mai mult spre o varianta extrema: aceea ca ar fi dat peste corpul unui extraterestru. Ce este si mai ciudat este mirosul ramasitelor.

"In mod normal, majoritatea resturilor care vin din pamant nu miros deloc bine. Insa fragmentele pe care le-am gasit miros a parfum. Este extrem de ciudat", a declarat Ivan Stefic.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ramasitele au

fost preluate de un laborator care va incerca sa afle originea lor.