Printul William recunoaste! Fiul lui, George, l-a schimbat complet

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

Chiar daca au trecut doar cateva saptamani de cand au devenit parinti, printul William si ducesa Kate si-au intrat foarte bine in roluri.

Printul este incantat de micutul George iar tanara mamica il vegheaza tot timpul.

 

Atat de bine ii merge micului print incat creste foarte repede, ba mai mult tatal lui, William, sustine ca este un mic luptator care se zvarcoleste tot timpul si nu prea vrea sa doarma.

 

Printul William a recunoscut ca sotia sa Kate se ocupa de   micutul George foarte bine si ca el abia asteapta sa se intoarca la munca de pilot de elicopter in cadrul Fortelor Regale Aeriene, pentru a putea sa se bucure in sfârsit de

cateva nopti dormite in liniste.

 

Mandru de baiatul sau, printul si-a amintit cu placere de primele momente cand l-a tinut in brate si l-a scos din spital.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Printul William nu s-a

dat la o parte nici de la schimbatul scutecelor, mai ales ca potrivit traditiei, primul scutec schimbat este o datorie de onoare.

 

Una peste alta se pare ca rolul de tata il prinde de minune pe printul William care radiaza de fericire alaturi de sotia sa Kate si de micutul George. Pentru el familia este pe primul loc, la fel si catelul Lupo, un cocker spaniol, care apare in pozele date recent publicitatii.

 

Chiar daca a trecut putin timp de cand  George a venit pe lume, printul William recunoaste ca statul de tata l-a schimbat.