DETALII SOCANTE ies la iveala! Ce credeti ca facea fiica regelui Mihai in timp ce invitatii ei asistau la luptele sangeroase intre cocosi?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 07:35

Anchetatorii s-a infiltrat intre participantii la luptele de cocosi.

Asa au reusit sa iasa la iveala detalii socante despre ce se intampla la ferma principesei Irina. Doi informatori au fost trimisi sa asiste la sportul sangeros pentru a aduna probe care sa-i ajute pe anchetatori sa ii demaste pe amatorii de distractii ilegale.

 

Agentii sub acoperire au inregistrat scene petrecute la ferma. Asa s-a descoperit ca principesa Irina era responsabila cu vanzarea produselor de la un snack-bar amenajat in interior.

 

Fiica regelui Mihai ar fi vandut bere si mancare traditionala mexicana in timp ce participantii se delectau cu luptele dintre cocosi. Sotul ei, in schimb, ar fi fost cel responsabil ca totul sa se desfasoare fara incidente.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Informatorii

au precizat ca barbatul monitoriza totul foarte atent si mergea cu masina prin imprejurimi pentru a asigura securitatea, scrie portalul oregonlive.com.

 

Luptele intre cocosi sunt interzise in toate cele 50 de state americane.

 

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, va fi judecata in stare de libertate in procesul in care este acuzata de organizarea ilegala a unor lupte de cocosi. La fel va fi judecat si sotul ei, un fost ajutor de serif.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.