Gigi Becali vrea sa munceasca pentru a-si reduce pedeapsa! Sefii penitenciarului insa nu il lasa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

Sa rezumam activitatea lui Gigi Becali din ultimele 3 luni: a facut orice, oricum, doar, doar sa fie pus in libertate.

A luat cu asalt instantele cu cererile sale. Si-a convocat avocatii la penitenciar, i-a bagat in sedinta si pe unii dintre ei i-a concediat. A vrut un singur lucru: sa scape din inchisoare, macar pentru o zi.

 

Dupa aproape 3 luni de arest, Gigi Becali a realizat un lucru important. Trebuie sa munceasca.

 

Munca= libertate. Nu e chiar o ecuatie, dar e cat se poate de adevarata.

Vrea sa plece din penitenciar? Atunci trebuie sa se implice intr-o activitate alaturi de ceilalti detinuti. Iata ce variante are la dispozitie: cizmar, muncitor in agricultura sau in constructii.

 

Pentru fiecare luna de munca, Becali va scapa de o saptamana din pedeapsa totala. Daca ar fi muncit de la inceputul perioadei de incarcerare, Becali ar fi avut pana acum cu 3 saptamani mai putin de executat.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Becali a depus abia saptamana trecuta o cerere pentru a fi integrat in campul muncii in penitenciar.

Prima comisie intrunita astazi i-a respins cererea lui Becali.

 

Motivul? Omul de afaceri are deja o abatere. Intr-unul din costumele sale a fost descoperita suma de o mie de euro. Iar detinutii nu au voie sa detina bani cash, in penitenciar.

 

Din fericire, regulamentul nu prevede un numar limita de cereri care pot fi depuse. Asa ca Becali le poate demonstra celor de la penitenciar ca s-a indreptat si are dreptul sa munceasca.

In caz contrar, nu va putea fi eliberat conditionat.

 

Daca Gigi Becali nu va depune la dosar dovada ca a muncit dupa gratii, atunci nu poate fi eliberat conditionat. Asta inseamna ca va ramane la Jilava cel putin 3 ani.