Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va ajunge in tara in aceasta seara! Fostul rege va avea un sicriu de 12.000 de euro

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

Daca pana acum se zvonea ca Regele Romilor va avea un sicriu de aur, varul lui, Imparatul Romilor de Pretutindeni, Iulian Radulescu nici nu vrea sa auda de asa ceva!

Totusi, Imparatul Romilor recunoaste ca sicriul pentru Florin Cioaba este unul special, comandat in Statele Unite ale Americii.

 

Iar pretul nu este deloc mic: 12.000 de euro. Dupa o zi de negocieri, familia Cioaba a reusit sa ajunga la un consens cu spitalul din Antalya, unde a murit Florin Cioaba!

 

Nu 350 de mii de dolari, asa cum se vehicula initial, ci 22 de mii de dolari este suma pe care trebuie s-o mai achite spitalului turc, dupa care, in aceasta seara, la ora 9 fara zece minute, trupul neinsufletit al

lui Florin Cioaba ar trebui sa ajunga pe aeroportul Henry Coanda din Capitala, cu o cursa de linie.

 

De aici, urmeaza sa fie preluat de o masina mortuara si dus direct in Sibiu, la Palatul familiei Cioaba. Dar este posibil ca pana sa plece spre casa din Sibiu, sicriul sa ajunga la o morga din Bucuresti.

 

Fiul cel mic al lui Florin Cioaba, Daniel, a spus ca cel mai probabil, inmormantarea va avea loc sambata.

Florin Cioaba va fi inmormanatat dupa traditiile romilor.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Pana va fi inmormantat, in curtea palatului va fi aprins un foc imens. Va

fi doliu vreme de 30 de zile, timp in care nu vor mai avea loc nunti, botezuri sau alte paranghelii. In plus, femeile nu spala, nu calca si toata suflarea mananca doar hrana rece.

 

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, intr-un spital din Antalya, in urma unui infarct.

 

Dincolo de inmormantare, unii se gandesc deja la viitorul rege, cel care  va prelua  sceptrul si coroana, cel mai probabil Dorin cioaba.

 

Dorin Cioaba a fost primit in Banat ca un viitor rege inca de pe vremea cand tatal lui traia. Anul trecut, si-a facut aparitia la Timisoara nu ca un print mostenitor, ci intr-o limuzina identica cu cea in care se plimba presedintele american, Barack Obama.

 

In schimb, romii instariti din Timisoara nu-l considera pe Cioaba regele lor. Clanurile bogate traiesc mai mult prin Franta, Austria sau Germania, asa ca se ghideaza dupa alte principii.

Nu au totusi nimic impotriva venirii lui Dorin la tron.