INNA a devenit un FENOMEN INTERNATIONAL! Vezi in VIDEO imagini EMOTIONANTE de la concertul ei din Helsinki

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:16

Imagini cu adevarat emotionante au fost filmate la concertul sustinut de Inna in Helsinki.

Numai daca te uiti la publicul care pare vrajit de muzica Innei, iti sare inima din piept ca esti roman. Am mai vazut asa imagini la concertele Innei din Mexic si chiar din Japonia.

 

La Helsinki, insa, in Finlanda, parca a fost altfel- dovada ca Inna este din ce in ce mai apreciata pe marile scene ale lumii. Fanii infocati au aplaudat la unison prestatia live a Innei.

Au sarit, au dansat si au cantat vers cu vers melodiile ei.

 

Desi in tara a fost criticata ca nu poate sustine un concert live, Inna a demonstrat in fata finlandezilor ca show-ul ei live nu lasa absolut deloc de dorit. Sa fie si meritul energiei transmise de catre public?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Iar Inna pare in culmea fericii. Ce sentiment poti avea cand o mare de oameni iti canta piesele si se distreaza alaturi de tine? In momentul in care romanca noastra a coborat in fata fanilor, pentru a-i saluta, a inceput nebunia.

 

Credeti ca Inna pregateste o surpriza de proportii? La acelasi concert, a mixat si celebrul Dj David Guetta, care a bifat colaborari cu renumiti artisti de peste hotare.

Inna nu a ratat ocazia de a se fotografia alaturi de el si, cine stie?! Poate au vorbit si despre o eventuala colaborare.