Membrii unui clan de romi din Timisoara au venit la o petrecere ca pe Riviera Franceza!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:17

Nu! Nu suntem la Monaco si nici la salonul auto de la Geneva.

 Suntem la Timisoara, unde cativa romii intorsi din strainatate le-au aratat tuturor ca nu au stat degeaba peste hotare. Asa ca au mers la petrecerea de Sfanta Maria cu masini numai una si una. Cel mai ieftin model porneste de la 150 de mii de euro.

La doar 20 de ani, Manuel se lauda ca a fost proprietarul mai multor masini de lux. Nici bine nu si-a luat carnetul ca s-a urcat la volanul unor bolizi pe care muritorii de rand nu si le permit intr-o viata.


Sa nu credeti ca tanarul este singurul care conduce o masina atat de scumpa. Practic, membrii clanului se intrec in autoturismele de lux pe care si le achizitioneaza cu banii jos.

Cine nu s-ar simti bine intr-o asemenea limuzina?! Din pacate, multi nu isi permit un asemenea lux.Insa cum au reusit romii din Timisoara sa conduca bolizi de sute de mii de euro?

Cand se uita in curtea palatului si numara bolizii copiilor, bulibasa nu isi mai incape in piele de fericire.
In timp ce domnii s-au laudat cu masinile care mai de care mai scumpe, doamnele s-au prins in hora de Sfanta Maria si au dansat pe ritmuri lautaresti. 

Ce mai, o adevarata petrecere de la care nu au lipsit nici mesele imbelsugate cu purcelus la protzap(11:34),friptura de pui, bauturi din cele mai fine si fructe apetisante

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.