Suparare mare la Curtea de Arges! Au fost dati afara cu gratare cu tot din curtea lacasului de cult

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:17

Infometati si dupa trei zile si doua nopti de stat in picioare, sub cerul liber, credinciosii au uitat de evlavie si s-au aruncat asupra farfuriilor pline ochi cu mancare calda.

 Pentru credinciosi, noaptea trecuta a fost cel mai important moment. Cu aceleasi ganduri au venit zeci de mii de pelerini la Manastirea Nicula. Instalati cu bagajele in fata bisericii, credinciosii au uitat de oboseala si au ascultat slujba pana noaptea tarziu, in fata icoanei facatoare de minuni.

Se spune ca in urma cu trei sute de ani, icoana de la Nicula a plans mai multe saptamani la rand. Zi de inchinaciune a fost si la manastirea Rohia, unde 5 mii de oameni au venit sa se roage.
Printre cei prezenti la slujba au fost si Elena Udrea si mama ei. 

Daca la fiecare aparitie, doamna politicii romanesti ne-a obisnuit cu tinute elegante, de aceasta data, a venit imbracata intr-un costum popular, din tara Maramuresului.

Elena Udrea va ramane in Maramures pana duminica. Sambata, insa, ea va lua parte la Colegiul director al PDL, unde, sustin surse din interiorul partidului, se va decide daca va fi sau nu exclusa din randurile democrat liberalilor.