Si-a facut sau nu operatii estetice? Vei ramane SOCAT cand vei afla cati ani are femeia din imagine

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:18

Priviti-o cu atentie pe femeia din imaginea alaturata si incercati sa ghiciti ce varsta are.

Daca ati raspuns 30, sau 40, v-ati inselat amarnic. Va vine sa credeti sau nu, are 54 de ani. Totul este cu atat mai uimitor cu cat este si mama a doi copii, o fata in varsta de 25 de ani si un baiat in varsta de 23 de ani.

 

Pe numele ei Kim Carillo, femeia spune ca adesea cei care afla cati ani are raman surprinsi, iar prima intrebare care ii este adresata este daca si-a facut operatii estetice.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

"Nu am absolut nicio operatie estetica.

Cred ca am mostenit genele sanatoase ale parintilor mei, care au fost sportivi de performanta. Si acum, desi au amandoi 78 de ani, sunt sanatosi tun".

 

Kim mai spune ca foloseste creme normale de corp si ca mananca numai mancare sanatoasa. De asemenea, face mult sport pentru a se mentine in forma.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.