Ana-Maria Barnoschi: "Nu am crezut ca voi plange…"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:14

In luna concediilor vedetele se relaxeaza, fiecare dupa bunul plac. Fie ca se duc la mare, la munte sau… se odihnesc “muncind”. Aceasta metoda de “relaxare” a adoptat-o Ana-Maria Barnoschi, asistenta lui Liviu Varciu de la “Roata norocului”.

Dupa luna petrecuta la mare alaturi de echipa “ Draga mea prietena ”, Ana-Maria a plecat  in Polonia pentru a urma un curs de dans sub indrumarea unor de pedagogi renumiti in arta dansului, precum Jonte Moaning, coregraful lui Beyonce si dansatorul Rihannei.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/a2-679c247773680b574a2f98159af078b5.jpg

“Nu am crezut ca voi plange de emotie vazand un om dansand. Mi-a transmis niste stari de nedescris.

Am vazut oameni acolo care pentru dans traiesc, asta inseamna totul pentru ei, dansul este un mod de viata. Pot spune ca m-am redescoperit dupa ce am trait aceasta experienta impresionanta! Este uimitor sa vezi 400 de persoane care danseaza, se bucura, traiesc fiecare miscare a trupului”, a spus vedeta.
 

In urma acestui workshop, Ana-Maria Barnoschi s-a ales cu o experienta de neuitat, certificata simbolic cu o diploma care ii atesta priceperea si talentul in ale dansului.


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Ana-Maria Barnoschi va asteapta duminica, 18 august, in centrul comercial Sun Plaza, incepand cu ora 11.00,

sa va inscrieti la castingul pentru emisiunea “ Roata norocului”!