POVESTE cu adevarat IMPRESIONANTA! Singurul om din lume care a scapat cu viata dupa ce trecut prin doua bombardamente ATOMICE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 05:30

Acest barbat din Japonia a fost cel mai ghinionist sau norocos om din lume, acesta a scapat de ambele bombardamente atomice, in ciuda faptului ca se afla in locatiile tintite.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/b1-dd2bd8814f098fd75d731b01460ea40f.jpg
Tsutomu Yamaguchi, un rezident din orasul Nagasaki, se afla in Hiroshima pentru a incheia cateva afaceri orasul a fost bombardat, pe data de 6 august 1945. El se pregatea sa paraseasca orasul si chiar era in drum spre plecare cand si-a dat seama ca nu are stampila, care sa-i permita sa calatoreasca. Asa incat acesta s-a intors la birou, iar la ora 08:15, in timp ce acesta se intorcea din drum pe jos, bombardierul america Enola Gay l-a lansat bomba atomica denumita "Little Boy", chiar in apropiere de centru orasului, la numai trei kilometri de locul in care se

afla barbatul.

Explozia i-a spart timpanele, l-a orbit temporar si i-a propocat arsuri serioase. Dupa ce s-a pus pe picioare el si-a petrecut a dormit intr-un adapost antiaerian inainte ca acesta sa revina in Nagasaki.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/b2-45fbe356330aa7244ac3d86b3526284b.jpg 

Intors acasa, in Nagasaki, barbatului i-au fost tratate ranile. In ciuda faptului ca era extrem de bandajat, el s-a intors la munca pe data de 9 august, ziua celui de-al doilea bombardament atomic.

Astfel, la ora 11:00 americanii l-au lansat pe "Fat Man" si inca o data barbatul se afla la doar 3 kilometri de punctul zero, insa de aceasta data el a scapat nevatamat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

In anul 2009 guvernul japonez l-a recunoscut oficial ca fiind singura persoana care a supravietuit ambelor explozii.

Barbatul a murit in 2010 la varsta de 93 de ani suferind de cancer la stomac.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.