PROGNOZA METEO: Vremea va fi CANICULARA! Vezi ce temperaturi se vor inregistra miercuri si joi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:19

Miercuri, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, iar in Oltenia, Muntenia, Banat, Dobrogea si sudul Moldovei local va fi canicula si indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic.

In aceste regiuni se vor inregistra frecvent temperaturi in jurul valorii de 35 de grade, iar miercuri, in Lunca Dunarii, se vor atinge 37 de grade.

 

Joi, vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in nordul Moldovei si 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 11 si 20 grade.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

In zona de munte precum si in Banat, Oltenia, Transilvania si nordul Moldovei vor fi innorari temporare si local averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

 

In celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar aceste fenomene vor fi pe arii restranse. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.