Mireasa care A INTRECUT MASURA! Toti cei care au venit la nunta au ramas SOCATI cand au vazut-o: "Ai cea mai ORIBILA rochie din lume"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:20

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei femei, iar pentru ca totul sa fie perfect in ziua cea mare doamnele au grija si de cel mai mic detaliu.

Evident ca rochia este elementul central, iar alegerea ei este reprezinta o decizie importanta. Mireasa din imaginile alaturate insa a cam intrecut masura.

 

Dorind sa iasa un pic din tipare ea a optat pentru o rochie foarte decoltata, lasandu-si la vedere sanii lasati, care nu erau tocmai atragatori.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Toti

invitatii au avut un adevarat soc in momentul in care au vazut-o, iar unii dintre ei nu s-au putut abtine si i-au spus in fata ca rochia ei este oribila

 

Nu credeti ca a exagerat?

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard06-d7c6159853f1880c98aa65a5cf2e1ea2.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard07-2a5fa447474dda19c3a677da7de27491.jpg

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.