Cove, vacanta cu peripetii: "M-am trezit la vama fara portofel si acte"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 10:21

Intre weekend-urile ocupate, prin tara, cu selectia concurentilor pentru emisiunea “Jumatatea mea stie!”, Cove si-a facut timp in aceasta vara si de cate o vacanta. Cele mai recente destinatii alese de indragitul prezentator au fost Grecia si Turcia.

"Vacanta mi-am petrecut-o pe insula greceasca Kos, un petec de pamanat minunat, o insula linistita, cu foarte multe zone salbatice! In drumul meu spre insula, m-am bucurat de cateva zile in Turcia. La Kanakkale am vizitat fosta cetate Troia, apoi am ajuns in Kusadasi si Bodrum", a spus vedeta Kanal D.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/c2-941461eece492f1c497fd2f12ee22edf.jpg

Cove a avut parte si de o patanie care era cat pe ce sa-l tina in Turcia mai mult decat isi programase: "M-am trezit la vama fara portofel si acte.

Am tras o sperietura zdravana! Apoi am realizat ca am uitat portofelul la hotel si am facut cale intoarsa ca sa-l recuperez".
 

Sambata, 17 august, Cove isi da intalnire in Bucuresti, in centrul comercial Sun Plaza, cu fanii show-ului “ Jumatatea mea stie! ” si cu doritorii sa se inscrie la castingul pentru emisiune.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.