Jaful care UIMESTE LUMEA! Kanal D relateaza pentru France24 despre cazul tablourilor furate din Olanda

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 11:25

O lume intreaga este uimita sa auda ca cel putin 3 dintre tablourile furate din Olanda au ajuns cenusa, intr-o soba dintr-un sat romanesc.

Colega noastra, Nicoleta Dragusin, editor la Stirile Kanal D, a transmis, aseara, pentru telespectatori din intreaga lume, ultimele informatii despre acest caz incredibil.

 

Ca au fost furate tablouri de mare valore dintr-un muzeu, lumea a mai vazut jafuri cu rasunet! Continuarea, insa, este cat se poate de romaneasca! Telespectatori din intreaga lume ai postului de televiziune France 24 au aflat, in direct, de la colega noastra Nicoleta Dragusin, editor la Stirile Kanal D, toate detaliile acestui caz incredibil!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Colaborarea cu una dintre cele mai mari televiziuni de stiri din lume continua. Stirile Kanal D vor fi, din nou, sursa de informatie si pentru telespectatorii France24 in mai putin de o saptamana, cand va incepe si procesul in acest caz.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.