A inceput sezonul nuntilor imparatesti! Cele mai bogate clanuri de romi din Timisoara si-au unit averile

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:26

Cele mai bogate clanuri de romi din Timisoara si-au unit averile.

Copiii lor, Denisa si Samuel, nimeni altul decat nepotul lui Trifu Shrott, barbatul ucis de Carmen Bejan si Sergiu Florea, s-au casatorit si au avut parte de o nunta regala.

 

Nici nu se putea altfel pentru ca bulibasa este nimeni altul decat Visniel Stancu, proprietar de vile istorice si masini de lux, dar si de spital. La asa petrecere cu staif invitat de onoare nu putea fi decat Nicoale Guta, iar banii si dedicatiile i-au curs fara numar.

 

In ziua nuntii nepoatei mult iubite, Visinel si-a ornat palatul de sarbatoare. Invitatii s-au plimbat pe covorul rosu mai ceva ca vedetele, iar cele 20 de perechi de nasi au fost intampinate de insusi bulibasa.

 

Impodobita din cap pana in picioare cu diamante, dantela si pietre Swarovski, mireasa in varsta de doar 16 ani a stralucit la propriu intr-o rochie cu trena de zece metri, adusa din Germania.

Mirele, minor si el, a fost la fel de elegant intr-un costum de zece mii de euro, cusut cu fir de argint.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Nu doar mirii au fost imbracati la patru ace, ci si invitatii.

Doamnele au purtat palarii cu boruri largi si rochii semnate de creatori renumiti, pe care le-au accesorizat cu bijuterii din aur masiv. Domnii s-au imbracat in costume scumpe, iar picioarele le-au fost incaltate de designeri de peste mari si tari.

 

Alaiul masinilor de lux a paralizat circulatia pe o strada din centrul orasului. Soferii s-au chinuit sa isi faca loc printre bolizi. Vecinii, in schimb, s-au obisnuit cu petrecerile fastuoase.

 

Mesele imbelsugate au transformat petrecerea intr-un adevarat festin culinar. Meniul a fost unul traditional, cu bucate alese, de-ti lasa gura apa.

 

De la palatul lui Visinel, nunta se va muta in vila de lux a mirelui. Conform traditie, petrecerea va tine trei zile si trei nopti.

 

Taguri: