EA este FEMEIA care a reusit sa il CUMINTEASCA pe celebrul Leonardo DiCaprio. Ce gest dus la extrem a facut actorul pentru model!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 00:05

Leonardo DiCaprio are un model bine intiparit in minte cand vine vorba de femeia care ii sta alaturi: in primul rand sa fie de la Victoria's Secret.

 Toate femeile din viata lui Leonardo DiCaprio au un singur lucru in comun: sunt fotomodele celebre ale casei de moda Victoria's Secret. Se stie slabiciunea acestuia pentru un anumit tip de femeie si nu ezita sa o cucereasca daca ii pica cu tronc.

Astfel, cea mai noua iubita a actorului este fireste un top model de lenjerie intima de la Victoria's Secret si se numeste Toni Garrn. Este de origine germana, blonda, inalta si seamana perfect cu celelalte foste iubite ale actorului.
Leonardo este atat de indragostit de Toni incat ii face toate poftele.

O plimba in statiuni exotice, o duce la restaurante exclusiviste si nu o scapa din ochi nicio clipa. Asa se face ca in ultima vacanta petrecuta impreuna, Toni s-a dus sa inoate, iar Leonardo a supravegheat-o de pe veranda unde erau cazati cu binoclul.