Trupul neinsufletit al campioanei INCENDIATE de sotul ei, a fost adus acasa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 23:25

Nicio alinare din lume nu ii poate linisti pe parintii fostei campioane la canotaj, Oana Albu.

Fiica lor a ajuns aseara acasa. Dar nu asa cum isi obisnuise parintii: vesela si incarcata de medalii, ci intr-un sicriu alb. Frumoasa sportiva obisnuise tot satul cu performantele ei. Vecinii isi facusera un obicei din a-si astepta campioana cu flori si aplauze. Acum, florile au fost inlocuite cu lacrimi, iar aplauzele, cu exclamatii de durere.

Tot satul stia de neintelegerile dintre campioana lor si sotul ei. Frumoasa sportiva avea deseori scandaluri cu Gabriel, sotul sau, iar oamenii stiau ca tanarul avea tendinta sa fie mai violent.
Insa niciodata nu le-a trecut prin cap ca cel care i-a jurat protectie pana la moarte, avea sa devina calaul vietii ei.

In urma cu 3 zile, tanara care se zbatea intre viata si moarte pe patul de spital, a pierdut lupta. Cu arsuri pe 70% din suprafata corpului, sfasiata de durerile cumplite provocate de rani, sportiva si-a dat ultima suflare sub privirea ingrozita a mamei sale.

Tot satul se pregateste acum de inmormatare.
Maine dimineata fata va fi condusa pe ultimul drum. Insa nu-l va avea langa ea si pe cel care i-a fost sot. Barbatul este arestat preventiv pentru 29 de zile, dupa ce martorii l-au facut vinovat de incendierea sotiei.

Se pare ca tanara nu mai suporta abuzurile verbale si fizice din casnicia ei si i-ar fi solicitat divortul. Vestea aceasta l-ar fi determinat pe Gabriel sa o stropeasca cu benzina si sa ii dea foc.
Acum, el este cercetat pentru moartea sotiei sale. Insa nicio pedeapsa lumeasca nu ii va alina pe parintii tinerei, care si-au lasat ingerul sa se adaposteasca in ceruri.


 

Taguri: