Medicii au ajuns la LIMITA RABDARII! Cadrele medicale ameninta Guvernul cu demisii in masa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 23:20

Sistemul sanitar fierbe! Se anunta greva generala!

Decimat deja de plecarile miilor de medici in strainatate, intregul sistem sanitar risca sa ajunga in colaps daca amenintarile sefului colegiului medicilor vor fi puse in practica. Peste 40 000 de medici ameninta cu demisia in masa daca guvernul nu le ia in considerare cererile.

Pana atunci, ei vor incepe cu pichete in toata tara, timp de o saptamana. 18 septembrie au anuntat medicii ca va fi prima zi de proteste.
In afara de lefurile mici ale rezidentilor, care sunt de aproximativ 200 de euro, medicii vor ca si specialistii sa fie remunerati pe masura. In acest moment, salariul este de 500 de euro. Personalul din Sanatate se plange si de conditiile de lucru, dar si de modul in care este tratat de autoritati. Efortul bugetar pentru dublarea salariilor medicilor rezidenti este in jur de 20 de milioane de euro.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.