CUM AR ARATA celebritatile daca ar lua STEROIZI!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:28

Se stie ca sprotivii si mai ales cei care vor sa ajunga la o anumita performanta iau steroizi.

 n mai toate credintele si culturile omenirii se spune ca totul are un pret. Uneori mai mic, alteori mai mare, dar intotdeauna nelipsit. Practicantii de body-building, care pot fi culturisti profesionisti sau indivizi amatori care “trag de fiare” mai mult sau mai putin "dupa ureche", nu scapa nici ei neachitati pentru aspectul sculptural al trupurilor lor.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/celebrity-steroids-02-b8b74b6cd25a30420255b934832da03c.jpgAtunci cand frumoasa reflexie pe care o arata oglinda este rezultatul multor ani de munca si exercitii, rabdare si respectare a regulilor, pretul pe care individul trebuie sa il plateasca se rezuma de multe ori numai la cantitatea mare de timp petrecuta in
sala de forta pentru a ajunge la rezultatele remarcabile. Si poate unele probleme ale articulatiilor. Atunci, insa, cand musuclatura dezvoltata excesiv, vine ca urmare a sustinerii exercitiilor cu substante ingerate sau injectate, pentru marirea masei musculare intr-un mod accelerat si abundent, individul s-ar putea sa aiba o mare surpriza la vremea “notei de plata” si sa constate ca rabatul de la munca grea nu a meritat.( sursa descoepra.ro)
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/celebrity-steroids-03-1c80db9a3b2afc990eb3c7266be84034.jpg
Un experiment ce tine mai mult de partea vizuala a fost facut recent si in care vedetele apar in ipostaze socante, ca si cand ar fi luat steroizi.
Iata cum ar arata ele dar ar consuma asa ceva!


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/celebrity-steroids-06-6462ec6bcc569722242e1a432bb5f38f.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.