AVERTIZARE METEO: COD GALBEN SI PORTOCALIU de canicula! Temperaturile urca pana la 40 de grade

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 feb 2021, 20:06

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare COD PORTOCALIU si una COD GALBEN de canicula valabila joi si vineri pentru mai multe judete din tara.

Joi si vineri vremea va fi calduroasa in toata tara. In Banat, Crisana, Maramures, Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei si in jumatatea vestica a Munteniei va fi canicula, temperaturile maxime vor depasi 36...37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

In

judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras Severin, Mehedinti canicula se va intensifica, maximele termice se vor situa intre 37 si 40 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard04-e29005934b66c42c5c40d6322b8f0365.jpg
Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.