Mama lui Serban Huidu, premiata national si international pentru cercetare in domeniul alimentar!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:29

UPDATE: Mama lui Serban Huidu, Sabina Ghencea a fost premiata in domeniul alimentar in 2011 cu ocazia Expozitiei Internationale de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi INVENTIKA 2011

WOW biz a dezvaluit in premiera ca a Daniela Sabina Ghencea, mama lui Serban Huidu, a fost cercetatoare in cadrul Institutului National de Cercetare si Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare din Bucuresti. Pentru inventiile sale in domeniu, mama lui Huidu, care a murit saptamana trecuta, a castigat numeroase premii in competitii nationale si internationale! Citeste mai mult pe wowbiz.ro  

Serban Huidu, la un pas de prabusire cand a fost intrebat: "Mama dumneavoastra, cat costa?"


Serban Huidu a fost la un pas sa cedeze nervos cand i-a fost pusa o intrebare despre mama lui in
timpul procesului pe care l-a avut dupa accidentul in care fostul realizator tv a omorat trei oameni.


Fostul realizator tv si de radio a trecut prin momente critice in sala de judecata cand avocatul rudelor victimelor implicate in accident l-a intrebat:  ”Mama dumneavoastra cat costa? Este absolut anapoda sa spui o cifra atunci cand te constitui ca parte civila cand iti moare parintele. Este o cifra pe care am estimat-o fortat, ca sa nu o las la aprecierea instantei”.


Apropiatii vedetei tv spun ca acela a fost momentul in care Huidu s-a aflat la un pas de colaps, stiind cat de precara e sanatatea mamei sale si aflat el insusi intr-o stare sufleteasca ingrozitoare.


Familia Huidu pare blestemata! Uite prin cate DRAME a trecut in doar cativa ani


Familia fostului carcotas pare blestemata dupa cum se grabesc unii sa afirme.


 In decurs de doar cativa ani, familia lui Serban Huidu a trecut prin numeroase incercari, unele de-a dreptul socante. 

In vara anului 2010, fratele lui Huidu, Vlad a fost implicat intr-un accident de motocicleta. Acesta a avut ficatul rupt si a stat internat mai multe saptamani in spital.

La sfarsitul anului 2010, pe 29 decembrie, Huidu s-a accidentat grav la schi in statiunea austriaca Innsbruck si a suferit un traumatism cranian.

Acesta a fost indus de medicii austrieci in coma profunda si a fost inconstient mai multe zile.

La inceputul anului 2011, carcotasul si-a pierdut soacra, care avea 62 de ani. Femeia a murit subit, fara sa sufere de vreo boala.

Pe data de 16 octombrie 2011 Serban Huidu a fost implicat intr-un accident rutier cu trei morti pe DN1. "Carcotasul" a fost condamnat la patru ani cu suspendare.


In luna mai a anului 2013, regizorul Eduardo Vazquez, care lucra alaturi de echipa de la „Cronica carcotasilor”, a murit in conditii suspecte intr-o camera de hotel din Turcia. Vazquez avea 48 de ani.

In luna iulie a acestui an parintii lui Serban Huidu au fost victimele unei agresiuni. Tatal acestuia a fost internat cu rani grave la fata, la coloana cervicala si la o mana, la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Capitala, dupa un conflict cu un client, la restaurantul pe care il conduce.
 ( sursa libertatea.ro)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?