O NOUA LOVITURA pentru Serban Huidu: Mama lui s-a stins din viata! Afla mai multe DETALII

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:29

Necazurile nu par sa se mai termine pentru Serban Huidu.

Mama sa, Daniela Ghencea s-a stins din viata dupa aproape cinci ani in care s-a luptat cu o boala necrutatoare.

 

In 2008, femeia a primit un diagnostic crunt, insa medicii din Romania nu i-au dat mari sanse de vindecare. Daniela Ghencea avea 58 de ani.

Boala a recidivat, iar saptamana trecuta mama fratilor Huidu a murit. Familia fostului carcotas a incercat sa tina acest eveniment tragic departe de ochii presei. 



Vlad si Serban au incercat sa tina secreta aceasta informatie, preferand sa isi jeleasca discret si in secret mama. Giulia si Vlad Huidu i-au dat numele fetitei lor Sabina in cinstea mamei vedetei de televiziune.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/media-137579149390539700-a254bb3c5665b361abf598637ba892b0.jpg
Florin Huidu era divortat de mama lui Serban si a lui Vlad, el recasatorindu-se in urma cu cativa ani cu o alta femeie, Mirela Bianca.( foto mai sus)

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.