Teo, COPLESITA DE EMOTII in primul interviu acordat in EXCLUSIVITATE pentru Stirile Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:53

“Am niste emotii uriase si le voi avea si mai infiorator atunci cand vom incepe”

Teo Trandafir a dat astazi primul interviu in calitate de vedeta Kanal D. Celebra prezentatoare a fost sub tirul intrebarilor lui Christian Sabbagh, intr-un interviu acordat in exclusivitate “ Stirilor Kanal D ”. Dupa ce a multumit urarilor de bun venit in familia Kanal D, Teo si-a surprins telespectatorii si fanii cu o marturisire de-a dreptul uluitoare. Indragita prezentatoare TV a declarat ca are emotii chiar si dupa 20 de ani de cariera in televiziune.



Am niste emotii uriase si le voi avea si mai infiorator atunci cand vom incepe. Este vorba despre faptul ca ne adresam, atat Christian Sabbagh, cat si eu, in momentele noastre de maxima audienta, unor oameni mai inteligenti decat noi, mai experimentati decat noi, mai buni decat noi, mai minunati decat noi si stim asta. Va respectam din tot sufletul si ne este foarte greu atunci cand vorbim la televizor sa nu ne fie altfel decat foarte teama ca va vom dezamagi ”,
a spus Teo, in semn de respect si recunostinta pentru publicul care a fost alaturi de ea atata vreme.

Despre show-ul pe care il pregateste, Teo a dezvaluit ca echipa va fi aceeasi cu care a lucrat dintotdeauna. Alaturi de ei, prezentatoarea si-a asigurat fanii ca va ramane mereu onesta si va cauta sa prezente povestea si nu scandalul, apropos de certuri, divorturi sau alte povesti picante pe care presa tabloida le speculeaza cu interes.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.