Adelina Pestritu, FASCINATA de personajul HURREM din "Suleyman Magnificul": "Este o femeie puternica in toate sensurile"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:30

Adelina Pestritu este un mare fan al serialului "Suleyman Magnificul" si mai ales al personajului Hurrem.

 Adelina Pestritu si-a ales un model in viata demn de toate aprecierile. Frumoasa prezentatoare este o mare fana a sultanei Hurrem din toate punctele de vedere. Bruneta o admira pentru calitatile ei ca mama, femeie si sotie:  “Hurrem este ceea ce inseamna o femeie puternica in toate sensurile: isi apara casnicia, copiii si face orice sacrificiu ca barbatul sa fie numai al ei.”
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/media-137537488166093800-91b5efeac930bc0fad98f088f0fb8bf2.gif
“Imi doresc foarte mult sa vizitez Istanbul, mai ales ca “Suleyman Magnificul” este serialul meu preferat care ma inspira.
Mi-as dori ca si femeile din Romania sa aiba o asemenea personalitate si inteligenta ca Hurrem de a-i face pe barbati sa inteleaga ca sentimentul de iubire nu poate fi impartit sau cumparat. Este o femeie puternica si noi toate ar trebui sa avem de invatat de la ea.”  (sursa wowbiz.ro   )

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.