DECLARATIA VEDETEI care si-a lasat fanii muti de uimire: "M-am nascut cu o coada"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 00:25

Este unda din cele mai controversate artiste si nu vorbim despre Lady Gaga.

 Artista care si-a socat fanii cu o declaratie pe care nu se asteptau sa o auda este Kesha. Blonda care a povestit si intr-un reality show cele mai teribile lucruri pe care le-a facut pana acum, a dezvaluit recent ca s-a nascut cu o coada, mai precis cu o prelungire a unui os, dar ca i-a fost inlaturat printr-o operatie.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/kesha2-40d01e94e8996cfad5e59d7e093c3957.jpg
Cantaretei ii pare foarte rau ca nu mai are acea coada, insa a spus ca oricum s esimte bien in pielea ei acum: „ Avea 6.35
milimetri, apoi au taiat-o si mi-au furat coada. Am fost foarte trista din cauza asta”, a declarat interpreta. Pe de alta parte, cantareata a marturisit ca nu îsi renega defectele. „Sunt tone de lucruri care nu îmi plac la corpul meu, dar sunt într-o perioada acum cand încerc sa accept fiecare portiune din mine. Pe cuvant, nu am un corp perfect, dar nu am altceva cu care sa functionez, asa ca trebuie sa-l accept”

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.