A vrut sa isi cumpere o CANAPEA, insa firma i-a trimis UN MESAJ de COSMAR! Cu ce s-a trezit aceasta tanara in loc de piesa de mobilier

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 nov 2020, 19:35

O tanara in varsta de 26 de ani a primit un mesaj uimitor de la firma de unde si-a achizitionat o canapea dupa ce le-a spus ca piesei de mobilier ii lipsesc piciorusele.

Natalie Day sustine ca managerul de unde si-a achizionat o canapea a amenintat-o ca ii va da adresa si datele de contact unei firme de escorte, ii va sparge geamurile casei si ii va bate iubitul.

Cosmarul tinerei a inceput in momentul in care si-a primit canapeaua in valoare de 499 de lire la patru dimineata. Ulterior, ea a descoperit ca ii lipsesc piciorusele. In momentul in care s- plans managerului firmei, acesta i-a trimis un mesaj abuziv.

Arati ca un munte de grasime, dar nu conteaza pentru ca tot avem 24 de comenzi pe zi. Esti doar o adresa pentru mine si nimic mai mult. Urasc sobolanii ca tine, in special cei supraponderali fara cariera si pic de inteligenta. Iubitul tau arata ca dintr-un film horror, incerc sa-mi imaginez cum arata copii vostri.

Mama a trei copii a dezvaluit ca nu stie cine este cel care i-a trimis mesajul.
Nu imi venea sa cred ca citesc casa ceva, a spus femeie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.