Specialistii spun ca este o MINA DE AUR! Pepenele galben face MINUNI pentru ten VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2022, 22:50

Specialistii spun ca pepenele galben este mina de aur pentru ten. Hraneste si hidrateaza pielea si, mai mult, o protejeaza de efectul dezastruos al razelor solare.

Soarele puternic lasa urme adanci pe fata. Atunci cand sunt iritate de caldura vasele de sange din zona ochilor se dilata, iar acest lucru va fi vizibil imediat sub forma cearcanelor. Si atunci pe langa pepenele galben, este bine, spun specialistii sa folosim si masti pe baza de namol.

 

Si cum vara este departe de a se termina, de mare ajutor sunt si mastile cu scrub, care ajuta la indepartarea celulelor moarte.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Este necesar ca peeling-ul sa fie indepartat cu apa calda, dupa care sa aplicati binefacatoarea masca cu namol. Mare atentie insa: evitati zona ochilor si a buzelor, deoarece aici pielea este mult mai sensibila.

 

Specialistii spun ca un astfel de tratament costa 100 de lei si este musai sa il faceti o data pe luna pentru a avea tenul perfect.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.