Sapte persoane DECEDATE si alte 41 in stare grava dupa ce au consumat bauturi alcoolice cumparate la negru

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:34

Stare de alerta in Cuba!

La Havana, 7 persoane au murit, iar alte 41 sunt internate in spital in stare grava dupa ce s-au intoxicat cu alcool metilic, o substanta otravitoare care provoaca orbirea sau chiar moartea daca este inghitita. Alcoolul metilic este o substanta care se foloseste in industrie, ca solvent in prepararea altor compusi chimici.

Autoritatile cubaneze sunt socate! Indivizii au baut alcool metilic avand, de fapt, impresia ca vor bea coniac sau whiskey.
Victimele si-au procurat bautura de pe piata neagra. Reprezentantii Ministerului Sanatatii s-au aratat ingrijorate si se tem ca numarul victimelor va fi mai mare.

Politia a inceput deja o ancheta. Se pare ca cel care a comercializat licoarea otravitoare si-a procurat alcoolul metilic de la doi farmacisti. Persoanele care prezinta stari de greata, dureri de cap, voma si probleme de vedere la scurt timp dupa ce au consumat bauturi alcoolice au fost sfatuite sa se prezinte de urgenta la spital.


Sursa foto: shutterstock.com

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.