Cine cauta solutii pentru a scapa de plata taxei auto trebuie sa se gandeasca de doua ori! Guvernul vrea sa taie toate portitele de scapare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:34

Da, cam in aceasta situatie am ajuns. Soferii sunt nevoiti sa scoata banii. Timbrul de mediu trebuie achitat, iar variantele pentru a evita aceasta plata sunt tot mai putine.

In prezent, autoturismele dobandite prin partaj la notar sunt exceptate de la plata taxei de timbru. Multi romani au apelat la aceasta solutie pentru a mai scadea din cheltuieli. Guvernul a emis insa deja o ordonanta de urgenta pentru a rezolva aceasta "scapare".

 

Desigur, exista si varianta "bulgareasca". Insa autoritatile de la Sofia si de la Bucuresti fac front comun. Ambele state vor sa opreasca valul de romani care isi inmatriculeaza masinile in Bulgaria.

 

La sud de Dunare sunt cetateni care au pe numele lor, 4 sau chiar 5 sute de masini inmatriculate. Numai ca acestea circula peste granita, la noi!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Daca partajul nu mai este o varianta pentru a scapa de timbrul de

mediu, este posibil ca din acest an sa nu mai putem circula cu masini inmatriculate in alt stat mai mult de 30 sau 60 de zile.

 

In primele 4 luni, au fost aduse in tara peste o suta de mii de autoturisme second-hand.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.