Stelistii, in pelerinaj la judecata! Jucatorii au venit la tribunal pentru a-l sustine pe Gigi Becali VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:36

Toti "sustinatorii" lui Gigi Becali au venit sa-i sprijine moralul pentru marea confruntare cu judecatorii.

Daca la antrenorul echipei si chiar si la managerul Stelei ne-am fi asteptat sa-si faca aparitia la tribunal, prezenta jucatorilor a cam lasat presa cu gura cascata. Explicatia ne-o dezvaluie chiar Mihai Stoica.

 

Cu totii au pazit usile instantei, doar-doar or putea sa schimbe cateva vorbe cu patronul lor. Dezamagire maxima, insa. 3 avocati de renume au discutat indelung motivele pe care ar trebui sa le invoce de aceasta data pentru a-si elibera clientul.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

O noua strategie, cred aparatorii lui Becali, e absolut necesara pentru a-si scapa clientul.

Asa ca au inceput in forta cu o... amanare!

 

Cei 3 au vrut ragaz sa-si puna la punct pledoariile si sa obtina eliberarea conditionata a clientului lor. Vor reveni in sala de judecata peste doua saptamani.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.