Mamicile care stau acasa cu copii lor sunt mai fericite. IATA DE CE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:37

Mamicile care stau acasa cred despre viata lor ca este mai plina decat cele care merg la munca sau studiaza.

 Femeile care stau acasa si se ocupa de copii lor spun ca nu sufera d eplicitiseala, frustrare sau lipsa de pretuire de sine, spune un studiu efectuat in Marea Britanie. Mamicile full time dau valuare vietii lor si mai ales cele casatorite care sunt si mai fericite decat cele care traiesc in concubinaj, cele singure sau divortate.

Acelea care au copii se pare ca ne petrecem viata osciland intre temerea ca ne abandonam familia daca avem o cariera si temerea ca renuntam la propria persoana daca stam acasa.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/shutterstock-105780212-ce77a0cb62d96f62724fa72b4d3e3265.jpgCelor care nu au copii li se tot repeta sau sugereaza ca sunt cumva neimplinite ca femei, si ca ar trebui sa fim de aceea nefericite tot restul vietii.( sursa foto shutterstock)


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.