COD GALBEN: CANICULA, de duminica pana marti! Vezi care sunt zone afectate de avertizare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:39

Incepand de duminica si pana marti, partea de vesr si cea de sud a tarii, incluzand 26 de judete precum si municipiul Bucuresti, vor fi sub co galben de canicula, de duminica pana marti, potrivit unei atentionari a Administratiei Nationale de Meteorologie.

In intervalul mentionat vremea va deveni caniculara in vestul, sudul si local in centrul tarii. In aceste regiuni, temperaturile maxime vor depasi 36- 37 de grade, inar in sud-vest, izolat se vor situa in jurul valorii de 39 de grade.

 

Disconfortul termic se va accentua, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 in zonele de campie si local in cele de deal si podis, potrivit atentionarii ANM.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.