IMAGINILE GROAZEI! Momentul in care trenul mortii din Spania a deraiat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:41

Accidentul de tren produs, miercuri seara, in Santiago de Compostella (Spania), in urma caruia si-au pierdut viata 77 de persoane si alte 143 au fost ranite, a fost suprins de camerele de supraveghere.

Cotidianul El Pais relateaza ca unul dintre cei doi mecanici ai locomotivei trenului deraiat in Galicia comunicase ca viteza de deplasare era de 190 de kilometri pe ora in momentul accidentului, pe un segment unde viteza maxima admisa era de 80 de kilometri pe ora.

 

"Sper ca nu vor fi morti, pentru ca ii voi avea pe constiinta", a comunicat mecanicul imediat dupa deraiere, inainte de a cunoaste amploarea accidentului.

 

Cotidianul El Pais a dat publicitatii imaginile surprinse de camerele de supraveghere in care se poate vedea momentul in care trenul intra in curba si deraieaza.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Accidentul s-a produs pe un tronson de cale ferata de mare viteza, intr-un viraj, la aproximativ patru kilometri de gara Santiago de Compostela, oras

de pelerinaj mondial celebru.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.