Caravana "Jumatatea mea stie!" ajunge sambata, 27 iulie, la Craiova! Hai sa ne distram impreuna!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:37

Anna Lesko le va canta sambata craiovenilor pe scena din Piata Mihai Viteazul, iar vedetele Kanal D vor incuraja cuplurile ce se vor inscrie la casting.

Dupa un sezon in care opt cupluri au plecat acasa cu o super masina, show-ul" Jumatatea mea stie!" se pregateste sa reia competitia. Patru orase din Romania vor fi luate cu asalt de vedetele show-ului “Jumatatea mea stie!”, incepand din aceasta saptamana, in cea mai vesele caravana de casting a verii! Multe premii, jocuri, vedete, muzica buna, dar mai ales sansa uriasa de a participa la emisiunea care saptamanal ofera o masina, sunt  elementele pe care romanii le vor descoperi in aceasta vara, in orasul lor.


Sambata, 27 iulie, caravana porneste la drum si ajunge in Craiova. Cove,  Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu le dau intalnire craiovenilor in Piata Mihai Viteazul, incepand cu ora 11.00, pregatiti cu o multime de premii, dar si cu un concert incendiar Anna Lesko si Mike Diamondz.
 

“Ia-ti jumatatea si vino sambata, de la ora 11.00, in Piata Mihai Viteazul, din Craiova, pentru a ne arata ca sunteti cel mai experimentat cuplu al momentului.

Sansele ca sa ajungeti in platoul emisiunii si sa  castigati o masina sunt uriase, trebuie doar sa va placa distractia si sa faceti echipa buna cu partenerul de viata”
, spune Ionut Iftimoaie.  

Impreuna cu Andreea Tonciu, acesta va intretine atmosfera din Piata Mihai Viteazu, sambata, 27 iulie, de la ora 11.00. “Abia astept sa ii intalnesc pe olteni! Sa petrecem o zi intreaga, cu multa distractie si muzica buna!”,
a adaugat Andreea. 
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Caravana “ Jumatatea mea stie ” va opri pe 3 august la Iasi, pe 10 august la Cluj, iar pe data de 17 august in Bucuresti.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.